Työasut

Uniikki ja ekologinen Dama Design

Työasut asiakaspalveluun

Dama Design toteuttaa toiveidenne mukaan henkilökunnan yksilölliset työasut asiakaspalveluun, tarjoiluun, messuille tai mainoskuvauksiin. Valmiista työasumallistostamme löytyy myös useita vaihtoehtoja ja mittatilausvalmistus on osa palveluamme. Ideoimme juuri teidän yrityksenne miljööseen ja tunnelmaan sopivat työasut.

Suunnittelussa ja kotimaisessa valmistuksessa tärkeitä ovat kestävän kehityksen arvot. Vaatteet ja tuotteet ovat malleiltaan ajattomia ja pitkäikäisiä sekä tarvittaessa helposti korjattavia.

 

Yksilöllisiä työasuja tarjoiluhenkilökunnalle

Tarjoilija on ravintolapalvelun käyntikortti. Henkilökohtaisen ja ystävällisen palvelun lisäksi asiakas nauttii myös visuaalisesta ympäristöstä. Siksi haluamme tarjota kauniita ja laadukkaita tarjoiluasuja yrityksellenne. Asiakaslähtöisessä suunnittelussa lähtökohtina ovat yrityksen toimintaympäristö ja värimaailma. Miljööpukeutumisella luot asiakkaillesi lisää mieleenpainuvia kokemuksia!

Tarjoiluhenkilökunnalle suunnitelluissa työvaatteissa tärkeintä on toimivuus:  käytännölliset yksityiskohdat, liikkumisväljyys sekä kankaan kestävyys ja pesuominaisuudet. Asukokonaisuuksien suunnittelussa on mietitty myös erilaisia asuvaihtoehtoja esiliinoja, essumekkoja tai irtokauluksia vaihtamalla.

 

Tutustu toteuttamiimme työasuihin kuvagalleriassamme!

 

Soita tai lähetä sähköpostia!

Anitta Luukinen
GSM 0400 599660
dama@damadesign.fi

työasut-Dama Design

Asiakkaitani

Dama Design

Turun linna

Turun Linnaan suunnittelin renessanssikerroksen juhlatilojen sekä Juhana Herttuan Linnakahvilan tarjoilijoiden ja hovien puvut. Mielenkiintoisen ja haasteellisen työn tilaajana oli Turun Linnan ravintolatoimintaa hoitava Sodexo Oy. Museoviraston hyväksymissä puvuissa tarjoiltiin myös kruununprinsessa Victorialle ja prinssi Danielille.

Turun Linnassa järjestetään myös ikimuistoisia häitä ja yksityistilaisuuksia, jopa 500 hengen juhlat tarjoillaan Linnan historiallisen tyylin mukaisesti.

Yhteistyö jatkuu Turun Linnan nykyistä ravintolatoimintaa hoitavan Food&Co:n kanssa.

Dama Design | Työvaatteet

Turun kaupungintalo

Turun kaupungintalon henkilökunnan tarjoiluasut on suunniteltu vanhan ja arvokkaan rakennuksen henkeen. Puvut ovat käytössä kaupungin edustustilaisuuksissa ja ovat saaneet vierailta paljon kiitosta.
Aurajoen rannalla sijaitseva Turun kaupungintalo valmistui alunperin Suomen suuriruhtinaskunnan ensimmäiseksi Seurahuoneeksi Carlo Bassin suunnittelemana empire rakennuksena vuonna 1811. Seurahuone toimi aikoinaan monien loisteliaiden juhlien ja tanssiaisten näyttämönä.

Seurahuone oli ainoa kaksikerroksinen kivitalo, joka säästyi Turun palossa vuonna 1827. Turun kaupunki osti Seurahuoneen vuonna 1878 ja monien vaiheiden jälkeen rakennus muuttui kaupungintaloksi arkkitehti Frans A. Sjöströmin johdolla.

Lisää kuvia kuvagalleriassa.

Väskin seikkailusaari

Väskin seikkailusaari

Muumimaailman yhteydessä Naantalissa sijaitsevan Väskin seikkailusaareen suunnittelin puvut saaren koko henkilökunnalle. Kyläläiset, Metsästäjät, Merirosvot ja Salakuljettaja odottavat vieraita Väskin kesäisessä metsässä. Jokaiselle ”heimolla” oli oma tunnistettava tyylinsä ja värikoodinsa, jotta Väskissä vierailijat tiesivät, missä osassa saarta ollaan.

Puvuissa painottuivat ekologiset arvot, sillä niissä on käytetty runsaasti kierrätysmateriaaleja. Kirpputoreilta hankitut kirjontaliinat koristavat kyläläisten esiliinoja ja värikkäät huivit, pitsiliinat, vyöt ja turkikset viimeistelevät asuja. Uusina materiaaleina puvuissa käytettiin pellavaa ja puuvillaa.

Väskiin tein kymmenen vuoden ajan erilaisia myyntituotteita, kestosuosikkina olivat käsinpainetut merirosvoliput. Väskin Seikkailusaaren toiminta suljettiin toistaiseksi vuonna 2019.

Henkilökuntasi yhtenäinen ilme täydentää tapahtuman tyylikkyyden. Työasut, tarjoiluasut, mainosasut - kaikki Dama Designilta.

Tarjoiluasuja

Henkilökohtaisen ja ystävällisen palvelun lisäksi asiakas nauttii myös visuaalisesta ympäristöstä. Siksi haluamme tarjota kauniita ja yksilöllisiä tarjoiluasuja yrityksellenne. Asiakaslähtöisessä suunnittelussa lähtökohtina ovat yrityksen toimintaympäristö ja värimaailma. Miljööpukeutumisella luot asiakkaillesi lisää mieleenpainuvia kokemuksia!

Asiakkaitani
Ruissalon Honkapirtti, Turku
Cafe Qwensel, Apteekkimuseon sisäpiha, Turku
Krookilan Juhlamummola, Krookilan kotiseutukeskus,  Raisio
Piispanranta Oy, Ala-Lemun kartano, Kaarina

Työasut ja mainosasut

Yotuell-hammaskeiju

Työnimellä Valkohammaskeiju  suunnittelin ja toteutin mainostoimisto ID BBN:n  toimeksiannosta kuvauspuvun helminauhoineen hampaita valkaisevalle Yotuellin uutuustuotteelle.

Tavoitteena oli mielikuva kauniista, luonnollisen valkoisista hampaista keveästi ja ilmavasti. Valkohammaskeiju kuvattiin mainosesitteisiin sekä tv-spottiin.