Naisten vaatteet Turku - ekologista ja eettistä lähituotantoa yksilöllisesti sinulle

Naisten vaatteet Turku - palvelukonseptimme

Turun myymälässä keskitymme yksilölliseen ja rentoon henkilökohtaiseen palveluun. Myymälästä löydät naisten vaatteiden klassikkomallit sekä viikottain jotain uutta sovitettavaa. Tarjoamme myös pukeutumisneuvontaa sekä vaatteiden korjauspalvelua.

Teemme paljon myös asiakastilauksia. Omankokoisen vaatteen voi sovittaa valmiina olevassa värissä. Tarkistamme, onko pituudet kohdallaan ja teemme tarvittaessa mittamuutoksia vaatteeseen. Asiakas valitsee mieleisen värin tai kuosin kangasvalikoimastamme. Toimitusaika tilauksille on keskimäärin 1-3 viikkoa.  Kiireen yllättäessä teemme kaikkemme, jotta vaate valmistuu jo parissa päivässä.

Naistenvaate valikoimastamme löytyy myös uniikkeja malleja. Mallistomme lisääntyy vähitellen myös leikkuun tilkuista syntyvistä uniikeista naisten vaate- ja asustemalleista. Pyrimme koko tuotannossa Zero waste-tekniikkaan. Lisäksi  keräämme leikkuussa tilkkuja päiväkotien ja koulujen askarteluun. Meiltä voivat opettajat hakea paperikassillisen värikkäitä luonnonmateriaaleja, jotta myös lapset saavat käsin kosketeltavaa tuntumaa upeisiin luonnonmateriaaleihin.

Outlet-rekille keräämme viimeisiä naisten vaatteiden kuosi- ja värikappaleita, poistuvia malleja sekä mallikappaleita.

 

Ekologisuus ja eettisyys

Naisten vaatetuskonseptimme perustuu kestävän kehityksen periaatteille. Suunnittelen aikaa kestäviä malleja. Valmistamme vain pieniä sarjoja ja käytämme laadukkaita materiaaleja. Tilauksesta teemme asiakkaalle juuri hänelle sopivan ja oikean värisen vaatteen.

Konsepti on ekologinen, sillä pyrimme minimoimaan valmiiden vaatteiden määrän. Kuitenkin niin, että kaikista malleista löytyy sovituskoot XS-3XL. Muutamista malleistamme myös koko 4XL. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa.

 

Kotimaiset korusarjat

Myymälästä löydät ihastuttavat PinjaPuun luontoaiheiset puukorut: Saniaiset, Kuningaskalastaja, Kuhankeittäjä, Käpy, Aarnisammal ja paljon muita Suomen luonnon ja uhanalaisten lajien innoittamia koruja. Jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan 0,50 € vuosittain vaihtuvaan hyväntekeväisyyskohteeseen. www.pinjapuu.com

INXDesignin värikkäät korvakorut ja kaulakorut sopivat vaatemallistomme värimaailmaan. INXiltä myös valikoima lasinappikorviksia. www.inxdesign.fi

Sannincon puukorut tulevat Kuhmosta ja ammentavat tarinansa Kainuun luonnosta. Kuukkeli- ja Joutsen-korut tarinoineen ovat upea suomalainen lahja. www.sanninco.fi

Valonan graafiset puukorut ovat saaneet vaikutteita suomalaiskansallisesta himmelistä ja pohjoisen valosta. www.valona.com

 

Asiakasillat Turun myymälässämme

Kokoa 5-12 henkilön seurue ja varatkaa oma iltanne. Mukava tapa viettää aikaa ystävien kanssa tutustuen samalla ekologiseen naistenvaatemallistoon ja mittatilausvaatepalveluun.

Tarjoamme pientä purtavaa ja illan aikana tehdyistä normaalihintaisista ostoksista saa -10% alennuksen. Poikkea Turun myymälään tai ota yhteyttä puh. 0400 599660/ Anitta.

 

Lämpimästi tervetuloa yksilöllisesti palvelevaan naistenvaatemyymälään Turun sydämeen!

 

 

Katso kuvia myymälästämme!

Dama Design
FORUM KORTTELI
Kauppiaskatu 4
20100 TURKU

Aukioloajat:

Tiistai-perjantai 11-18 ja launataisin 11-15. Maanantaisin myymälämme on suljettu. Tervetuloa!

 

Naistenvaatemyymälämme sijaitsee kauppakeskus Forum Korttelissa, aivan Turun kauppatorin kupeessa.

» Tutustu kauppakeskukseen

Naisten vaatteet Turku - kuvia myymälästämme