Villakangastakki kauluksella
ADELE

313,00 

Pitkä villakangastakki kauluksella on tyylikäs ja monikäyttöinen. Kauluksellisesta villakangastakista on monta värivaihtoehtoa. Tutustu ja tilaa omaan tyyliisi sopiva!

Tutustu myös: Näin pidät huolta villavaatteistasi

Poista

Kuvaus

Ajattoman tyylikäs villakangastakki

Ajaton ja monikäyttöinen pitkä Adele-villakangastakki on pehmeää 100% villaa. Värivaihtoehtoja on useita. Takin leikkaukset tekevät takista naisellisen tyylikkään, mutta samalla  farkkutakkimaisen rennon.  Takissa on pitkä vetoketju, jonka voi avata sekä ylhäältä että alhaalta. Vetoketjussa on lisäksi korumaisen tyylikkäät vetimet. Ja tietenkin  taskut, voiko ilman niitä tulla toimeen?

Laadukas ja kestävä villakangas on värjätty ja kudottu Euroopassa. Kaikki villakangastakkimme leikataan yksitellen ja tehdään Turussa ateljee-ompelutyönä. Daman koko mallistolle on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Vastuullista kotimaista valmistusta.

Vinkkejä pukeutumiseen

Villakangastakki on sadesäällä aivan loistava kerrospukeutumiseen sadetakin alle. Vaikka keittovilla on tiivistä, niin kovalla tuulella takista pääsee tuuli läpi. Käytä silloin ohutta kevytuntuva takkia villan alla ja pysyt ihanasti lämpimänä. Samoin kovemmilla pakkasilla kannattaa suosia kerrospukeutumista,  ”Adelen” alle joko toinen villakangastakki tai ohut untuvatakki.

Villakangastakki on mahdollista tilata myös vuorillisena. Vuori on ohut ja joustava, sen hinta takkiin lisättynä on 30 €.  Verkkokauppaan on tulossa ostomahdollisuus takin vuorelle, mutta tällä hetkellä ota yhteyttä dama@damadesign.fi.

Toimitus

Ompelemme tuotteet tilauksesta. Toimitusaika on 1-2 viikkoa. Mittatilausvaatteiden toimitusaika on 2-4 viikkoa.

Mustasta takista on valmiina koko XL, muutoin musta ja punainen ovat nyt varastosta loppu. Voit tehdä ennakkotilauksen, tilaamme lisää viimeistään syksyllä.  Laita sähköpostia osoitteeseen dama@damadesign.fi.

Askaruttaako väri ja materiaali?

Halutessasi lähetämme sinulle ensin mallitilkun. Tilaa ilmainen mallitilkku haluamastasi väristä ja tutustu kankaaseen ennen lopullista ostopäätöstä!

Mittataulukko

Lisätiedot

Valitse koko

, , , , , , ,

Materiaali

Alkuperämaa

Suunniteltu ja tehty Turussa

Väri

, , , ,