Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Hartiahuivi kohokuvio, merinovilla
SAAGA

98,00 

Tummanvihreän hartiahuivin neulos on kohokuviollinen, kaulukset pitsimäistä neulosta. Olkapäillä muotolaskokset ja kaunis kapea shaalikaulus. Muotoilun ansiosta pysyy hyvin paikoillaan ja kaulus suojaa niskaa. Materiaali  pitsimäistä pehmeää 100% merinovillaa. Tilaa omasi tai lähetä lahjaksi!

Poista

Kuvaus

Hartiahuivi pehmeää merinovillaa

Pitsimäinen pehmeä hartiahuivi, jossa on olkapäillä muotolaskokset ja kaunis kapea shaalikaulus. Muotoilun ansiosta pysyy hyvin paikoillaan ja kaulus suojaa niskaa. Edessä kaunis korumainen nappi. Materiaali pehmeän lämmittävää 100% merinovillaa.

Kaunis asuste juhlaan, mutta sopii myös arkikäyttöön. Ihana lahja äidille, mummulle tai ystävälle. Etätyöläiselle koneen äärellä, hemmottelee niskaa ja hartioita.

Yhdenkoon hartiahuivi. Jos haluat värimallin merinoneuloksesta, niin laita viestillä väritoiveesi ja osoitteesi: dama@damadesign.fi.

Toimitus ilman postikuluja. HUOM! Poikkeustilan aikana myös kotiinkuljetus Turun alueella. Laita viestiä, mihin osoitteeseen hartiahuivi toimitetaan. Pakkaamme valmiiksi myös lahjapakettiin, laita siitäkin viesti tilauksen yhteyteen.

Lisätiedot

Tuoteosasto

Väri